skip to Main Content

ARTIS-Ateliers organiseert halfjaarlijkse voorjaars- en najaarscursussen tekenen/schilderen of boetseren voor kinderen, jongeren en volwassenen in ARTIS. We werken op locatie bij de dieren in het ARTIS-Park. Als het weer het toelaat gaan we naar een buitenverblijf. Ervaring is niet nodig, iedereen wordt door een professionele kunstdocent begeleid in zijn/haar eigen creatieve ontwikkelingsproces. We delen de kindergroepen in op leeftijd.

Inschrijven voor de voorjaarscursus 2023 kan tussen 20 november en 5 december 2022. We delen vòòr de kerstvakantie de vrijgekomen plekken in op volgorde van wachtlijstdatum, dus nieuwe cursisten zijn nog niet 100% verzekerd van een plek. Nieuwe cursisten raden we aan in het vakje ‘bijzonderheden’ meerdere voorkeuren van dagdeel genummerd aan te geven om de kans op deelname te vergroten. We doen ons uiterste best om voor iedereen een cursusplek te vinden. Mocht het echter toch niet lukken, ontvang je uiterlijk 31 december 2022 het cursusgeld retour.

Iedereen, die zich heeft ingeschreven, ontvangt uiterlijk vrijdag 23 december 2022 een mail met informatie over de deelname. Heb je op 23 december geen mail ontvangen? Neem dan direct contact met ons op en wacht niet tot de aanvang van de cursus.

Let op: Bij eventuele coronamaatregelen stappen we op hetzelfde tijdstip tijdelijk over op digitale lessen, zodat de cursus in z’n geheel doorgang kan vinden.

Wil je na het invullen van dit formulier direct het cursusbedrag overmaken? Zie Cursussen/Cursusinformatie/Cursusgeld voorjaar 2023
De cursusprijs is inclusief materiaal, exclusief toegang tot het ARTIS-Park. Daarvoor raden we een lidmaatschap aan.

Als je je nu inschrijft, ga je akkoord met betaling. De inschrijving is bindend.

Back To Top