skip to Main Content

ARTIS-Ateliers organiseert halfjaarlijkse voorjaars- en najaarscursussen tekenen/schilderen of boetseren/beeldhouwtechnieken voor kinderen, jongeren en volwassenen in ARTIS. We werken op locatie bij de dieren in ARTIS. Als het weer het toelaat gaan we naar een buitenverblijf. Ervaring is niet nodig, iedereen wordt door een professionele kunstdocent begeleid in zijn/haar eigen creatieve ontwikkelingsproces. We delen de kindergroepen in op leeftijd.

Inschrijven voor de voorjaarscursus 2021 kan tussen 20 november en 5 december 2020. We delen vòòr de kerstvakantie de vrijgekomen plekken in op volgorde van wachtlijstdatum, dus nieuwe cursisten zijn nog niet 100% verzekerd van een plek. Nieuwe cursisten raden we aan in het vakje ‘bijzonderheden’ (genummerd) meerdere voorkeuren van dagdeel te typen om de kans op deelname te vergroten. We doen ons uiterste best om voor iedereen een cursusplek te vinden. Mocht het echter toch niet lukken, ontvangt u voor 20 december uw cursusgeld retour.

Iedereen, die zich heeft ingeschreven, ontvangt rond 18 december een mail met informatie over de deelname. Heeft u vrijdag 18 december geen mail ontvangen? Neem dan direct contact met ons op en wacht niet tot de aanvang van de cursus.

Bij Cursussen/Rooster voorjaar 2021 vind u ons cursusaanbod.

Let op: Bij eventuele coronamaatregelen stappen we op hetzelfde tijdstip tijdelijk over op digitale lessen, zodat de cursus in z’n geheel doorgang kan vinden.

De enige uitzondering hierop is:
vrijdagochtend 6 lessen beeldhouwtechnieken (boetseren)
voor volwassenen 15 januari – 19 februari 2021

Bij een eventuele lockdown komen betreffende lessen te vervalle
n en wordt (een deel van) het cursusgeld teruggestort.

Wilt u na het invullen van dit formulier direct het cursusbedrag overmaken? Zie Cursussen/Cursusinformatie/Cursusgeld voorjaar 2021.
De cursusprijs is inclusief materiaal, exclusief toegang tot ARTIS. Daarvoor raden we een lidmaatschap aan.

Als u zich nu inschrijft, gaat u akkoord met betaling. De inschrijving is bindend.

Back To Top