U kunt zich tot 25 juni met dit formulier inschrijven voor de najaarscursus 2019.

Ook als u nu een cursus bij ARTIS-Ateliers volgt of op onze wachtlijst staat, is het belangrijk dat u zich opnieuw inschrijft voor het voorjaar. De inschrijving voor een cursus is bindend. Met het opgeven voor een najaarscursus verplicht u zich tot de betaling van het cursusgeld.

Bij Cursussen/Rooster najaar 2019 vindt u ons cursusaanbod. We delen voor de zomervakantie de vrijgekomen plekken in op volgorde van wachtlijstdatum. Met deze inschrijving zijn nieuwe cursisten dus nog niet helemaal verzekerd van een plaats op het gekozen dagdeel. Daarom is er de mogelijkheid in het invulvakje ‘bijzonderheden’ meer voorkeuren voor cursus of dagdeel genummerd aan te geven, waarmee de kans op deelname in het najaar vergroot wordt.

Wilt u na het invullen van dit formulier het cursusbedrag overmaken?
Zie Cursussen/Cursusgeld
De cursusprijs is inclusief materiaal en exclusief toegang tot het ARTIS-Park.

Voor 10 juli ontvangt iedereen een e-mailbericht over deelname aan de cursus. Als u op deze datum geen bevestigingsmail heeft ontvangen, graag direct contact opnemen. Wij doen ons best voor iedereen een plek te vinden in de najaarscursus. Mocht het niet lukken, dan hoort u dat uiterlijk 10 juli en storten wij voor 1 augustus 2019 het hele cursusbedrag terug.