skip to Main Content

ARTIS-Ateliers organiseert halfjaarlijkse voorjaars- en najaarscursussen tekenen/schilderen of boetseren/beeldhouwtechnieken voor kinderen, jongeren en volwassenen in ARTIS. We werken op locatie bij de dieren in ARTIS. Als het weer het toelaat gaan we naar een buitenverblijf. Ervaring is niet nodig, iedereen wordt door een professionele kunstdocent begeleid in zijn/haar eigen creatieve ontwikkelingsproces. We delen de kindergroepen in op leeftijd.

Inschrijven voor de najaarscursus 2021 kan tussen 20 mei en 25 juni 2021. We delen vòòr de zomervakantie de vrijgekomen plekken in op volgorde van wachtlijstdatum, dus nieuwe cursisten zijn nog niet 100% verzekerd van een plek. Nieuwe cursisten raden we aan in het vakje ‘bijzonderheden’ (genummerd) meerdere voorkeuren van dagdeel te typen om de kans op deelname te vergroten. We doen ons uiterste best om voor iedereen een cursusplek te vinden. Mocht het echter toch niet lukken, ontvangt u voor 15 juli 2021 uw cursusgeld retour.

Iedereen, die zich heeft ingeschreven, ontvangt op donderdag 8 juli een mail met informatie over de deelname. Heeft u rond 8 juli geen mail ontvangen? Neem dan direct contact met ons op en wacht niet tot de aanvang van de cursus.

Let op: Bij eventuele coronamaatregelen stappen we op hetzelfde tijdstip tijdelijk over op digitale lessen, zodat de cursus in z’n geheel doorgang kan vinden.

Wilt u na het invullen van dit formulier direct het cursusbedrag overmaken? Zie Cursussen/Cursusinformatie/Cursusgeld najaar 2021.
De cursusprijs is inclusief materiaal, exclusief toegang tot ARTIS. Daarvoor raden we een lidmaatschap aan.

Als u zich nu inschrijft, gaat u akkoord met betaling. De inschrijving is bindend.

Back To Top