U kunt zich tot 25 juni met dit formulier inschrijven voor de najaarscursus 2019.

Alle groepen voor het najaar 2019 zijn ingedeeld en zitten vol.
Er zijn enkel nog 2 plekken vrij voor volwassenen boetseren/beeldhouwtechnieken op vrijdagochtend najaar 2019.

U kunt dit formulier ook voor de wachtlijst gebruiken, die is nog niet bindend.
Meld dan in het vakje bijzonderheden: “Op wachtlijst voorjaar 2020” en betaal nog niet.
Als u op de wachtlijst staat, ontvangt u een e-mail wanneer ons inschrijfformulier voor de voorjaarscursus online staat. U kunt zich dan tussen 20 november en 5 december 2019 opgeven voor de voorjaarscursus 2020. We delen de vrijgekomen plekken voor de kerstvakantie in op volgorde van wachttijd.

Ook als u nu een cursus bij ARTIS-Ateliers volgt of op onze wachtlijst staat, is het belangrijk dat u zich opnieuw inschrijft voor het najaar. De inschrijving voor een cursus is bindend. Met het opgeven voor een najaarscursus verplicht u zich tot de betaling van het cursusgeld.

Bij Cursussen/Rooster najaar 2019 vindt u ons cursusaanbod. We delen voor de zomervakantie de vrijgekomen plekken in op volgorde van wachtlijstdatum. Met deze inschrijving zijn nieuwe cursisten dus nog niet helemaal verzekerd van een plaats op het gekozen dagdeel. Daarom is er de mogelijkheid in het invulvakje ‘bijzonderheden’ meer voorkeuren voor cursus of dagdeel genummerd aan te geven, waarmee de kans op deelname in het najaar vergroot wordt. We doen tijdens de groepsformatie ons best om voor iedereen een plek in de najaarscursus te vinden.

Wilt u na het invullen van dit formulier het cursusbedrag overmaken?
Zie Cursussen/Cursusgeld
De cursusprijs is inclusief materiaal en exclusief toegang tot het ARTIS-Park.

Na de groepsformatie, uiterlijk voor 10 juli, ontvangt iedereen een e-mailbericht over deelname aan de cursus. Als u op deze datum geen bevestigingsmail heeft ontvangen, graag direct contact opnemen.
Mocht er geen plek vrijkomen in de gewenste cursus, dan hoort u dat uiterlijk 10 juli en storten wij voor 1 augustus 2019 het hele cursusbedrag terug.