skip to Main Content

ARTIS-Ateliers organiseert halfjaarlijkse voorjaars- en najaarscursussen tekenen/schilderen of boetseren/beeldhouwtechnieken voor kinderen, jongeren en volwassenen in ARTIS.

U kunt zich hier tot 20 juni 2020 inschrijven voor de najaarscursus 2020.
Ook als u nu een cursus bij ARTIS-Ateliers volgt of op onze wachtlijst staat, is het belangrijk dat u zich opnieuw inschrijft voor het najaar.
De inschrijving is inmiddels gesloten, maar bij Actueel staan de cursussen genoemd waar nog plek is in het najaar. Vul voor deze laatste vrije plekken het invulformulier alsnog in of zend ons een e-mail.

Bij Cursussen/Rooster najaar 2020 vind u ons cursusaanbod. Het is onder voorbehoud: bij nieuwe coronamaatregelen gaan we de lessen digitaal aanbieden.

De groepen worden voor de zomervakantie ingedeeld. De vrijgekomen plekken delen we in op volgorde van wachtlijst. We doen ons uiterste best voor iedereen een cursusplek te vinden en raden nieuwe cursisten aan in het vakje ‘bijzonderheden’ meer voorkeuren van dagdeel genummerd aan te geven om de kans op deelname te vergroten. Uiterlijk 2 juli mailen we de berichtgeving over deelname aan de najaarscursus. Mocht op 2 juli blijken dat er geen plek is bij de gewenste cursus, ontvangt u zo snel mogelijk en uiterlijk 31 juli 2020 het gehele cursusbedrag retour.

Wilt u na het invullen van dit formulier direct het cursusbedrag overmaken? Zie Cursussen/Cursusinformatie/Cursusgeld najaar 2020.
De cursusprijs is inclusief materiaal, exclusief toegang tot ARTIS. Daarvoor raden we een lidmaatschap aan.

Als u zich nu inschrijft, gaat u akkoord met betaling. De inschrijving is bindend.

Back To Top